četvrtak, 17. lipnja 2010.

Web Strategija 8 - ...dojmovi...


Jučer, 17.06.2010. u Zagrebu, Hypo centru, održana je 8-ma po redu Web Strategija i prvi dojmovi su iznimno povoljni...dapače, čini mi se da je, iako poprilično duga, od 09h - 18h prošla iznimno brzo uz odlična predavanja, networking i naravno hladnu žujicu :)

Osnovna tema ove konferencije u organizaciji mladog i sposobnog Hrvoja Hladnika i suradnika / partnera je bio Web shopping - poslovanje, problemi, solucije,...a počela je kratkim uvodom Predsjednika odbora, T-Com sales guya, Branka Vujića.

Izdvajam odlično i edukativno, onako, " profešurski ", predavanje Vatroslava Škare koje je usljedilo, kao i intrigantan case study Kolektive.net u izvedbi suvlasnika i pokretača Jeffrey Treichela, kao i master developera Gorana Peuca, te odličnu nadgradnju i spajanje portala KupiMe sa društvenim mrežama by Davor Runje.

Bez lažne skromnosti spektakl koji je usljedio je bio powered by #janjecabrigada i moja malenkost ( čitaj: svaki "cigo" svoga konja hvali :), sa dvije go go plesačice ukomponirane u predavanje / izlaganje " Budite Sexy !" op.p. samo pritiskajte play...:).

Sam panel koji je uslijedio nakon rasprave se kratko osvrnuo na probleme kojih ne nedostaje u web shop svijetu, mali share na tržištu - cca. 2%, problemi sa kartičarima, dostavom, garancijom...., a iznmno sam zadovoljan vizionarskim pogledom u Prpićevom izaganju koje je uslijedilo, no isto tako razočaran dosadnom i monotonom prezentacijom EToMiTreba powered by RBA, nevjerovatno koliko doooosaaaaadno #totalfail....

Predavanje koje nazivam "mali shop / veliki shop " by Cerovac je bilo simpatično kako to već markentigaši znaju složiti, ali nakon 20 min. jedino što sam skužio je bilo računovodstvo je bitno ! Možda na skupu računovođa....:)

Web Strategija 8 završila je odličnim Voloderovim ( T-HT ) predavanjem na temu geolokacija, a izdvajam i stranicu koju nam je prezentirao baziranoj na maksimalnom korištenju mapa i svih dodatnih informacija / pozicije nekretnina, ali i infrastrukture - vodovoda, kanalizacije, spajanja sa katastrom....jednom rječju - ludilo ! ) Greeley ....totalno Sexy !

Držim da je ova Web Strategija opravdala očekivanja, sve pohvale organizatoru, see you next time...

Nema komentara:

Objavi komentar