nedjelja, 24. lipnja 2012.

TOP Ideja - prijaviti se na natječaj za člana Uprave Hajduka...



...i to napraviti preko e-maila, dostavivši im ukratko cilj javljanja, te LinkedIN profil... Zašto ? Zašto do vraga ne...?

Pročitajte uostalom sami natječaj ... mene podsjeća na natječaj u nekakvoj socijalističkoj manufakturi 80-tih godina, u istome niti riječi o konceptu, idejama, preferencama, dokazivanjem što je ostvareno od strane onog ko se prijavljuje u životu...no bitno je dostaviti presliku radne knjižice, potvrde o nekažnjavanju i pazi sad, ovo je vjerovatno najbitnije - da ima sveučilišnu diplomu...WTF... Što to dokazuje...?

 Ja je imam, i ne predstavlja mi je problem kopirati i dostaviti, no znam ljude koji je nemaju, a sutra bi mogli Hajduk dignuti iz pepela, znam ljude koji nemaju u radnoj knjižici 5 godina radnog staža, no zahvaljujući svom radu imaju na bankarskoj knjižici oniliko koliko nema cijeli NO skupa sa svim navijačima zajedno...stoga prestanite mazati oči svima nama i kao NO preuzmite odgovornost i pronađite adekvatnog, ne krivo, najboljeg, najambicioznijeg i najvjerodostojnijeg Predsjednika Hajduka, onakvog kakav je bio svojevremeno Tito Kirigin, gdje su se svi ustajali u sobi kad je on dolazio...


Hajduk treba lidera i vizionara, ne kukavicu koji će se kriti iza NO-a i javnog natječaja koji to zapravo i nije... Prijavio sam se iz inata, onog dišpeta koji je Hajduk negdje putem izgubio, onog dišpeta kojeg je imao kad je profesor nazvao osnivače Hajducima, onog dišpeta koji mu je uvijek kroz povijest donosio pobjede...prijavio sam se na svoj način,tražeći da dišpet bude ponovo u Hajduku, onom Hajduku koji volim i kakav želim da sutra bude - POBJEDNIČKI ! Samo za Vas..." Najbolji u svitu i okolici " 


  Hrvoje Bujas

Nema komentara:

Objavi komentar